✅Për herë të parë, #Bulqiza do të ketë një #muze ku do të ekspozohen të gjitha pasuritë dhe vlerat që burojnë nga i gjithë territori nën juridiksionin e saj.
✅Muzeu po ndërtohet nga Bashkia Bulqizë, ku së bashku me rivitalizimin e sheshit përpara saj, do të kthehet në një pikë qëndrimi për këdo që viziton qytetin tonë.
Ndërkohë, punimet kanë nisur para disa ditësh dhe puna po vijon me ritëm për ta përfunduar sa më parë.
AlbaniaUSA