📍Kinemanë e qytetit të Bulqizës patëm të pranishëm grupin e Cirkut për të argëtuar dhe sjellë një atmosferë ndryshe për fëmijët e qyteti.
Promovimi i lojrave të ndryshme nga aktorët e cirkut solli emocione të pafundme.
AlbaniaUSA