U zhvillua ditën e sotme mbledhja e Këshillit Bashkiak me pjesëmarrjen edhe të Kryetarit të Bashkisë z.Lefter ALLA në fund u morën këto vendime:
#Vendim “Për miratimin e buxhetit të Bashkisë për vitin 2023”.
#Vendim “Për miratimin e programit përfundimtar buxhetor afatmesëm 2023-2025”.
#Vendim “Për miratimin e kalendarit të përgatitjes së programit buxhetor afatmesëm 2024-2026 dhe buxhetit vjetor 2023″.
#Vendim”Për miratimin e dosjeve të tërmetit të datës 26.11.2019”.
#Vendim”Për miratimin e Bursave për nxënësit e arsimit parauniversitar në Institucionet Arsimore Publike, banorë të Bashkisë Bulqizë për vitin shkollor 2022-2023”.
#Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike nga grandi 6% të fondeve të deleguar për muajin Nëntor 2022.”
AlbaniaUSA