U zhvillua sot mbledhja e jashtëzakonshme pjeserisht online e Këshillit Bashkiak Bulqizë ku i pranishem ishte edhe kryetari i Bashkisë z.Lefter Alla dhe u miratua në mënyrë unanime, dhënia e titullit “Qytetar Nderi” i Bashkisë Bulqizë Znj. Luiza Gega
Kampione e Europës në Atletikë.
AlbaniaUSA