U zhvillua sot në prezencën e kryetarit të bashkisë z.Lefter Alla një takim me ekipin e Bankës Botërore #SilviaMauri Senior Agricultural Specialist dhe #Xueling Li,PhD Agriculture Economist & Agriculture and Food Global Practice dhe Fermerë të frutave dhe perimeve të zonës tonë, ku u diskutua mbi vështirësitë e mëdha që hasin këto fermerë në të gjithë procesin e punës së tyre duke nisur nga mbjellja,ruajtja dhe deri tek shpërndarja e konsumatorit.
✅Në takim u theksua mbështejta e madhe që ka dhënë Bashkia në ndihmesë të bujqësisë si në përmirësimin e sistemit vaditës ashtu dhe në këshillimin për përfitimet e granteve bujqësore.
Fermerët ngritën shqetësimin e tyre mbi ngritjen e një pike grumbullimi në mënyrë që të garantohet tregu i prodhimeve të tyre.
AlbaniaUSA