Sot në promovimin e dhjetë 📚📝botimeve të autorit Demir Rusi në 📍Bulqizë . Të pranishëm ishin shumë emra të njohur të artit dhe kulturës shqiptare. Një vlerë e shtuar në këtë aktivitet ishte edhe artistja e madhe znj.Margarita Xhepa e cila interpretoi vargje të krijimitarisë së autorit.
Urojmë suksese në vazhdimësi dhe sa më shumë krijime të tjera✍️
AlbaniaUSA