🇦🇱🇦🇱Festat e nëntorit janë pritur me performancën e talenteve të vegjël të grupeve parashkollore në shkollat 9-vjeçare“Xhevdet Doda”dhe”Shefqet Tançi”🇦🇱
🇦🇱Përmes këngëve dhe recitimeve, vogëlushët shprehën sipas mënyrës së tyre dashurinë për atdheun dhe vlerësimin ndaj figurave historike, patriotëve shqiptarë dhe dëshmorë të shumtë që sakrifikuan jetën për pavarësinë dhe çlirimin e Shqipërisë.🇦🇱
🇦🇱Aktiviteti u zhvillua në mjediset e Pallatit të Kulturës në Bashkinë Bulqizë, nën kujdesin e Drejtorisë së Arsimit, Kulturës, Turizmit, Rinisë, Sportit, Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit.🇦🇱

AlbaniaUSA