Njoftim!
Bashkia Bulqizë më 🗓️24.05.2024⏱️16:00 do të zhvillojë dëgjesë publike 📍Fshati Vajkal 1, Lagjia Gjoke.
Ftojmë banorët e zonës,punonjës të arsimit,shëndetësisë, kryetarët e strukturave komunitare, organizatat e shoqërisë civile, media, komunitet I biznesit, fermerë dhe blegtorë në lidhje me projekt aktin dhënie në perdorim të fondit pyjor kullosor me qëllim “ Ndërtim Parku Fotovoltaik “ nga subjekti ALPRONE CONSTRUCTION.
pomirëpresim!
AlbaniaUSA