Bashkia Bulqizë vazhdon punën për përmirësimin e infrastrukturës rrugore.

📍Kryetari i Bashkisë z.Lefter Alla vizitoi nga afër punimet që po kryhen në rrugën e lagjes “Kole” dhe në lagjen “Allmete”  në Qytetin e Vjetër, ku punimet janë  në fazën përfundimtare.✅

Kryetari i Bashkisë z.Alla ka premtuar se do të përkushtohet maksimalisht për ta ndryshuar rrënjësisht  Bashkinë Bulqizë dhe për të bërë më të mirën për komunitetin.
Prej ditësh ai ka ndjekur nga afër punimet në disa rrugë, në të cilat po punohet paralelisht për t’i asfaltuar. Ai e ka shpallur përmirësimin e infrastrukturës rrugore si një ndër prioritetet e punës së tij.

 

AlbaniaUSA