Ka nisur sot asfaltimi i rrugës në Lagjen e Nënstacionit.

Ky është një projekt i rëndësishëm i cili jo vetëm do t’i japë një pamje tjetër kësaj lagjeje, por edhe do të lehtësojë kalimin e banorëve dhe automjeteve.

#BashkiaBulqizë vijon ta vlerësojë përmirësimin e infrastrukturës rrugore si një prioritet të punës së saj.

 

AlbaniaUSA