Gjatë mbrëmjes së djeshme dhe përgjatë ditës së sotme reshje të shumta dëbore kanë rënë në zonat malore të Bulqizës, por jo vetëm.

Për të shmangur përkeqësimin e situatës, ekipet e Bashkisë Bulqizë kanë dal në terren me të gjitha kapacitetet për të pastruar dhe mirëmbajtur infrastrukturën rrugore

Bashkia Bulqizë u bën thirrje drejtuesve të automjeteve që të tregohen sa më të kujdesshëm në timon dhe të lëvizin me shpejtësi të reduktuar.

AlbaniaUSA