Analiza e dëmeve të shkaktuara nga lëkundjet sizmike të para disa ditëve në territorin e bashkisë Bulqizë ishte në qendër të diskutimeve në një takim të zhvilluar në mjediset e Bashkisë. Të pranishëm ishin Kryetari i Bashkisë Bulqizë, z.Lefter Alla dhe Prefekti i Qarkut Dibër, z.Nexhbedin Shehu.
Gjatë takimit, grupet e punës raportuan për gjendjen dhe punën e bërë deri në këto moment.
Kryetari i Bashkisë së bashku me prefektin u kërkuan grupeve të punës që të verifikojnë me përpikmëri çdo ankesë, si edhe të jenë sa më objektivë, në mënyrë që të planifikimi për të ndihmuar banorët të nisë nga aty ku ka vërtetë dhe më shumë nevojë.

AlbaniaUSA