#Ejadheti 👣 Fundjavë me të rinjtë e gjimnazit ‘Arbëria’ për të eksploruar resurset natyrore të Bulqizës. ‘Ujëvara e Duriçit’, 💧 një nga destinacionet turistike më të bukura të zonës, ofron një eksperiencë të jashtëzakonshme me ajër të pastër, ujë të ftohtë dhe një peisazh mahnitës. Një ftesë e hapur për të gjithë, #EjanëBulqizë për natyrën, historinë dhe trashëgiminë kulturore

AlbaniaUSA