🇦🇱🦅#OdaDibrane🥁🎷
Pallati i Kulturë Bulqizës mori pjesë në edicionin e 27-të Odës Dibrane, mes 14 grupeve nga të gjithë trevat shqipfolëse, Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut, Grupi artistik i Bulqizës tërhoqi vëmendje përmes kostumeve shumëngjyrëshe, këngëve e valleve tradicionale, ku artistët tanë ngjallën emocion të veçantë tek publiku.
Grupi që përfaqësoi Bulqizën u udhëhoq nga znj.Izabela Kosaqi

AlbaniaUSA