Ka vijuar sërish aksioni në të premten e fundit të këtij muaji për të pastruar mjediset publike kudo në Bulqizë.
#BashkiaBulqizë u bën apel qytetarëve dhe bizneseve t’i bashkohen kësaj nisme, duke treguar një vëmendje të shtuar ndaj abuzimit me hedhjen e mbeturinave në mjediset e përbashkëta.
AlbaniaUSA