U zhvillua sot mbledhja e rradhës e Këshillit Vendor të Sigurisë Publike.
Mbledhja u mbajt nga Kryetari i Bashkisë Bulqizë z.Lefter Alla, ku morrën pjesë të gjithë drejtuesit e Institucioneve të tjera të kësaj bashkie .
Kjo mbledhje u referua në bazë të disa pikave si :
🔸️Rendi publik dhe siguria publike në qytetin e Bulqizës.
🔸️Masat e marra për parandalimin e prerjeve të paligjshme të pyjeve dhe kultivimin e lëndëve narkotike.
🔸️Referimi i rasteve të dhunës në familje dhe trafikimit të qenieve njerëzore.
🔸️Pastrimi i ambjenteve dhe ndërgjegjësimi i qytetarëve për një#Bulqizë të pastër.
#Turizmi në Bulqizë.
🔸️Mbyllja e vitit shkollor dhe përgatitja e godinave për vitin e ardhshëm.
🔸️Vapa dhe temperaturat e nxehta të kësaj vere ku të evidentohen daljet e panevojshme në diell.
🔸️Shërbimi Spitalor në raste virozash apo pickime nga insekte dhe zvarranikë.
🔸️Shërbimi zjarrëfikës në raste zjarresh.
AlbaniaUSA