Këshilli Bashkiak Bulqizë zhvilloi sot mbledhjen e rradhës në prezencën e kryetarit të bashkisë z.Lefter Alla ku në fund u miratuan këto vendime:
#Vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike nga grandi 6% të fondeve të deleguar për muajin Tetor 2022”.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për znj.Lindita Suti”.
#the Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për znj.Gezime Lleshi”.
#Vendim”Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Dashamir Kamberi”.
# Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Fatmir Kazani”.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Besnik Basha”.
#Vendim “Për Mirarimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Besnik Xhiveshi”.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Kismet Balja”.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Fatmir Kola”.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Petrit Dama”.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Erisild Beta”.
#Vendim Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për znj.Florina Daci”.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për z.Arben Terziu.
#Vendim “Për Miratimin e Fondit Ndihmë Financiare për znj.Xhuljana Shyti”.
#Vendim “Për Miratimin e Përfituesve nga Banesat Sociale pranë Ish Kompleksit”.
#Vendim “Për Miratimin e Taksave dhe Tarifave Vendore”.
#Vendim “Për Miratimin e Planit të Aktiviteteve të Këshillit Bashkiak dhe Buxheti i Këshillit”.
AlbaniaUSA