#DhjetoriFestave🎄🌲

Kopshti #BimBamBum në bashkëpunim me #QendrënHelenDoronEnglish dhuruan për fëmijët e Bashkisë Bulqizë 98_pako me dhurata.

Veç shpërndarjes mësueset e BBB dhe Qendres Helen Doron English, kanë organizuar edhe një aktivitet me lojra, këngë e kërcim.
#children #kindergarten
#KopshtiBimBamBum
#QendraHelenDoronEnglish
#BashkiaBulqizë

AlbaniaUSA