Krijohet për herë të parë Parlamenti Rinor në Bashkinë Bulqizë.

U zhvillua sot mbledhja e parë e cila i hap rrugë një rrugëtimi të gjatë e premtues të të rinjve të Bulqizës. Në takim mori pjesë edhe Kryetari i Bashkisë, z.Lefter Alla, i cili përshëndeti punën e nisur nga ky grup të rinjsh. Ndër të tjera z.Alla u shpreh se Bashkia Bulqizë do të mbështesë çdo iniciativë rinore, e cila nxit formimin e tyre intelektual dhe ndryshon të ardhmen e Bulqizës.
Parlamenti Rinor Bulqizë ka në përbërje të tij 22 të rinj energjik të ardhur nga të gjitha njësitë administrative e që do të sjellin ndryshime rrënjësore për të rinjtë e bashkisë tonë.

AlbaniaUSA