Mjalti i prodhuar në Bulqizë mund të përfaqësojë më mirë se çdo produkt tjetër prodhimet “Made in Albania” 🙏
📍Arjan Zogu ndjek një traditë të trashëguar prej mëse 4 brezash në Valikardhë të NjA Zerqan.🤗
Janë rreth 3️⃣0️⃣0️⃣ koshere bletë🐝 prej të cilave përftohet  Qumësht BletePolen, Mjaltë, PropolisDyll dhe kremra me produkte blete.

Shijen më të pakrahasueshme të mjaltit mund ta gjeni tek
☑️Mjalti i luleve🌺🌸👌
☑️Mjalti i gështenjës👌
☑️Mjalti i Trumzës👌

Puna dhe mundi i familjes Zogu arrin deri në 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ kg mjaltë të prodhuar çdo vit.👏

Mjaltë, Made In Albania, Made In Bulqiza, Produkte Vendase, Produkte Bio.

AlbaniaUSA