Kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga ministrja e Bujqësisë Frida Krifca, zëvendëskryeministrja Belinda Balluku dhe kryetari i Bashkisë Bulqizë, Lefter Alla, vizituan pikën e grumbullimit të bimëve medicinale, ku Drilon Voci, me mbështetjen e qeverisë përmes programit IPARD II ka ndërtuar një pikë grumbullimi dhe linjë përpunimi për bimët aromatike medicinale, kërpudhat, mjaltin, bimët dekorative, kërmijtë, me fokus eksportin në tregjet evropiane.

AlbaniaUSA