Me ekipet e të rinjve në basketboll dhe volejboll nga shkolla të ndryshme të zonës⛹️⚽
🏐🚴🏻‍♀️Investimet në terrene sportive si në shkolla dhe në hapësira të tjera të qytetit, mbetet prioritet i qeverisë dhe bashkisë, parë si një formë e shëndetshme edukimi për të rinjtë shqiptarë, por dhe në në nxjerrjen e talenteve të reja
AlbaniaUSA