Nga takimi me gratë dhe vajzat e Bulqizës, ku Kryeministri #EdiRama dhe Zv.Kryeministrja #BelindaBalluku ndanë disa këshilla të vlefshme për fuqizimin dhe përfshirjen e tyre në sipermarrje të ndryshme.

AlbaniaUSA