Ky 27 shtator shënon një ditë të rëndësishme për mijëra të nxënës, mësues e prindër, si rikthim në vatrat e dijes, pas një periudhe të gjatë plot vështirësi për arsimin.🏣📚

🔸Kryetari i Bashkia Bulqizë uron fëmijët, të cilët zyrtarisht ulen për herë të parë në bankat e shkollës, për të ngjitur shkallët e suksesit e për të trokitur në portën e së ardhmes!🌹

🔸Shumë suksese edhe për ata që po rikthehen pas pushimeve!
Respekt e mirënjohje ndaj mësuesve, heronjve tanë të ditëve të vështira, që me shumë sakrifica dhanë nga vetja duke bërë më të mirën në rrugën e dijes për brezat e rinj!🌹

🔸Prindërit, përkushtimi ndaj arsimit i të cilëve përbën një shembull unik në botë, meritojnë gjithashtu respekt dhe mirënjohje të veçantë!🌹

Suksese në vitin e ri shkollor 2021-2022!

AlbaniaUSA