📍Në “Javën Evropiane të Lëvizjes” Njësia e Integrimit Europian në Bashkinë Bulqizë organizoi një aktivitet në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare #XhevdetDoda, lëvizje me biçikletë për sa më pak ndotje në mjedisin ku ne jetojmë.🚲🚴‍♀️🚴
Këtij aktiviteti iu bashkua edhe Kryetari i Bashkisë z.Lefter Alla.
👉Bashkë mund të ndikojmë në përmirësimin e jetës urbane në qytete dhe në ndërgjegjësimin e çdo qytetari.
AlbaniaUSA