🇽🇰🫶🇦🇱Në këtë përvjetor pavarësie, shprehim plot mirënjohje dhe respekt ndaj heronjve dhe luftëtarëve të pavarësisë së Kosovës!
🇽🇰🫶🇦🇱Të njëjtin vlerësim e shprehën sot edhe talentët tanë përmes pikturave që prezantuan në ekspozitën e sotme enkas për pavarësinë e Kosovës sonë!🇽🇰🫶🇦🇱
AlbaniaUSA