🗓Sot, plot 75 vite nga krijimi zyrtarisht i minierës më të madhe të kromit në vend.
🔸️Një pasuri e madhe kombëtare, që gjallon prej 75 vitesh plot histori suksesi, sakrifice, mundi e profesionalizmi të shumë inxhinierëve e minatorëve nga Bulqiza, puna e së cilëve përcaktoi edhe fatin e pazgjidhshëm midis minierës dhe qytetit që nisi të merrte jetë në shkurtin e 1948.
Mirënjohje pa fund për ata mijëra burra dhe gra nga #Bulqiza, për këta heronj të vërtetë të minierës, për kontributin e vyer e të paçmuar që kanë dhënë për dekada me radhë.👏
Gjatë vitit 2023, e në vijim, të gjithë bashkë duhet dhe do të punojmë për përmirësimin e kushteve të minatorëve, si një nga kategoritë që meritojnë siguri më të madhe dhe trajtim më dinjitoz në të gjitha aspektet.
Gëzuar 18 Shkurtin!
AlbaniaUSA