ME NJERËZIT ❤️ PËR NJERËZIT
🎯#Shupenzë, në një bashkëbisedim me banorët e zonës mbi #Buxhetin2023, duke folur jo vetëm për angazhimet & investimet tona gjatë këtyre tre viteve, por edhe për vizionin dhe planet që kemi në vijimësi për të qenë ▶️KUDO, me ▶️KËDO dhe me ▶️GJITHÇKA mundemi për të lehtësuar dhe përmirësuar jetën e bashkëqytetarëve tanë.
AlbaniaUSA