START UP✨
❇️Në kuadër të projektit “Zyra Inovative Bulqizë” mbështetur nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Bashkia Bulqizë ka organizuar trajnimet me temë “Start-Up mundësi të pafundme” në gjimnazet “Arbëria” Bulqizë & “Rifat Manjani” Shupenzë.
❇️Përgjatë trajnimeve, të rinjtë janë njohur me konceptet kryesore të Start-Up, madje janë angazhuar dhe në prezantim të ideve të tyre të cilat mendojnë që përpos rritjes personale këto ide do ndikonin dhe në përmirësimin e jetës ekonomike në komunitet.
Destinacioni i rradhës, Shkolla e Mesme e Bashkuar “Asllan Keta” Fushë Bulqizë.✍️
AlbaniaUSA