ME NJERËZIT ❤️ PËR NJERËZIT
🎯Kësaj here në #TREBISHT, në një dëgjesë publike para se të finalizojmë zërat e #buxhetit2023.
👉Nevojat, shqetësimet dhe kërkesat e çdo banori të Bulqizës do të jenë jenë elementët përbërës së buxhetit të vitit të ardhshëm, duke garantuar që çdo qindarkë të vihet në funksion së mirës së përbashkët.
👉Në vizion tonë banorët nuk ndahen sipas zonave, tarafeve apo bindjeve politike. Ne mund të bëjmë përpara vetëm të bashkuar me në fokus interesin e qytetarit.
AlbaniaUSA