Të vegjëlit e kopështit 📍”Sofie Dervishi” Bulqizë organizuan diten e sotme një aktivitet edukativo-kulturor në kuadër të festave të nëntorit.
Aktiviteti kishte si tematikë prezantimin e traditave sipas krahinave, gjithashtu dhe prezantimin e veshjeve tradicionale.Këtij aktiviteti iu bashkuan dhe prindërit e fëmijëve të cilët mes emocionesh ndoqën aktivitetin e të vegjëlve.
AlbaniaUSA