Kryetari i Bashkisë Bulqizë z.Lefter Alla zhvilloi një vizitë në kantierin e ndërtimit te Ujësjellësit te Qytetit, ku tashmë ka përfunduar depoja e re me një kapacitet 1000 m3, e cila do të furnizojë Lagjen e Re dhe Vajkalin.
Me heqjen e linjave të vjetra, qytetarët do të marrin shërbim duke zgjatur orarin e furnizimit me ujë të pijshëm.
AlbaniaUSA