Kryetari Bashkisë Bulqizë z.Lefter Alla, ishte i pranishëm në perkujtimin e themelimit të  Teqesë së Bllacës, ku të   pranishëm ishin edhe kreu i Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve, Baba Mondin, Baba Halilin dhe shumë besimtarë të tjerë.

U përkujtua themelimi dhe roli i Teqesë në ruajtjen dhe ripërtërimin e vlerave shpirtërore të banorëve të zonës, e jo vetëm.

AlbaniaUSA