🌲Vështirë se gjen më të bukur👌
Mbrëmje të qetë nga #BulqizaJonë

Malet nën pëlhurën e dëborës, qielli nën pushtetin e reve dhe një diellë që rezaton pak ngroihëtsi në këto ditë dimri!

Këto janë karakteristikat e një ditë si kjo e sotmja në Bulqizë, ku reshjet e dëborës së rëna ditëve të fundit e kanë kthyer zonën në një peisazh pikturesk e shplodhës për syrin e vizitorëve.

AlbaniaUSA