“Vjeshta në Martanesh” ishte e mbushur me begatitë e pakrahasueshme të stinës dhe të zonës.

Drejtoria e Arsimit, Kulturës, Turizmit, Rinisë, Sportit, Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit në Bashkinë Bulqizë, në bashkëpunim me Njësinë Administrative Martanesh organizuan një sërë aktivitetesh nën titullin ‘Vjeshtë në Martanesh’.

Pjesëmarrës ishte edhe kryebashkiaku z.Lefter Alla, i cili në fjalën e tij përshëndetëse falenderoi banorët për angazhimin në organizimin e këtij aktiviteti.

Ndër të tjera, “Vjeshtë në Martanesh” bëri bashkë drejtuesit e bashkisë Bulqizë dhe banorët në aktivitete të ndryshme si
Panairi me gatime tradicionale
Ekspozita e pikturës
Tetori i Letërsisë
Tetori Rozë
Pastrimi i Njësisë në një ditë.
Z.Alla u shpreh se atmosfera e kësaj dite në Martanesh duhet përhapur në të gjitha njësitë tjera, përmes aktiviteteve të ngjashme.

AlbaniaUSA