#ZyraInovativeBulqizë
Një sukses i padiskutueshëm i projektit “Zyra Inovative Bulqizë”, projekt i mbështetur nga MiSHMS nëpërmjet grantit StartUp.
Gjatë finalizimit të Akademisë së StartUp 2, morën pjesë edhe Kryetari i Bashkisë z. Lefter ALLA, Zv. Kryeministrja znj. Belinda BALLUKU, dhe Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, znj. Edona Bilali.
Të rinjtë pjesëmarrës prezantuan idetë e tyre #startup të strukturuara nëpërmjet kësaj akademie.
Në fund të takimit 3 – idetë më të mira u vlerësuan nga Juria e përzgjedhur me eksperiencë në fushën e biznesit dhe startUp.
Projekte të tjera na presin…✍️
AlbaniaUSA